Muotinetti Verkkokaupat

Mekko ja tennarit

Mekko ja Tennarit eli tenniskengät ovat nyt todellakin IN. Ja onneksi, sillä tennarit ovat paitsi tyylikkään näköiset, myös erittäin mukavat jalkaan. Näillä kengillä pidempikin kävelylenkki menee mukavasti ja ongelmitta. Minkälaiset tennarit sinun kannattaa hankkia? Mietteitä muodikkaiden tennareiden hankinnasta.

Mekko ja tennarit ovat aina In
Värillä on väliä

Mekkoon sopivien tennareiden väri?

Pääsääntönä on, että jos vaatetuksesi on muuten hillitty, voit lisätä siihen särmää ja persoonaa värikkäillä kengillä. Mekko ja tennarit tyylikkäinä kenkinä nykyään toimivat tennarit ovat tähä oiva apu, sillä esimerkiksi korkokenkiä olisi aika haastava hankkia värikkäinä. Nyt vain valitset lempivärisi ja hankit sellaiset tennarit.. Tai vaikka parit erilaiset.

Mikä merkki on paras?

New Balance toi tennarit muotiin, ja se on edelleen tyylikäs ja hieno valinta. Myös Niken ja Adidaksen kenkiä näkee paljon katukuvassa, eikä enää ole välttämätöntä käyttää vain yhden merkkisiä kenkiä. Hanki parit tyylikkäät ja hyvin jalkaan sopivat kengät ja näyttäydy eduksesi.

Muodikkaat tennarit lapsille

Tennarimuoti on siinäkin mielessä hyvä, että lapsille voidaan pukea paitsi hienot, myös hyvin jalkaa tukevat kengät lähes jokaiseen tilaisuuteen. Kumppanisivustomme tarjoavat laajaan valikoiman tyylitennareita myös junioreille! Lasten kenkiä valitessa on hyvä huomioida pohjan värin ja pesukestävuuden kaltaisia seikkoja. Valkoinen pohja likaantuu helposti jos lapsi liikkuu aktiivisesti kuralätäköissä ja muissa lapsille mielenkiintoisissa paikoissa 😀

Miksi tennarit ovat muodissa?

Muotvirtausket kiertävät kausittain, ja yhdeksänkymmentäluvun muoti on nyt meillä jälleen. Printtipaidat ja muut 90 luvun tuotteet ovat mukavia päällä ja kestäviäkin. Onneksi siis tämä kierros tuli tässä vaiheessa.

Halvat tennarit

Halvalla ei saa hyvää, sanotaan. Kuitenkin on turha maksaa turhasta, joten tutustu ihmeessä kaikkiin mahdollisiin versioihin ja valmistajiin ennen ostopäästöstäsi. Edulliseen hintaan voit saada hyviä löytöjä ja toisaalta myös edullisemmatkin merkit voivat olla erittäinkin kestäviä. Tutustu tuotteiden arvosteluihin, sillä ne ovat usein hyvä tapa tutustua tuotteita ostaneiden ihmisten ajatuksiin.