Muotinetti Verkkokaupat

Mikä muotinetti?

Vaatteet verkosta helposti

Me rakastamme mekkoja!

Me muotinetti.comin ylläpitäjät uskomme jokaisen oikeuteen ilmaista itseään yksilöllisesti muodikkaan pukeutumisen kautta. Jos siis sitä haluat!

Mitä on muoti ja mekkomuoti?

Muoti on jonakin ajankohtana suosittua pukeutumis/tai muuta tyyliä.

Tyyli henkilöä myöten
Jokainen meistä on yksilö ja ansaitsee oikeanlaisen vaatetyylin

Pukeutumisessa muodikasta on ollut toisinaan leveät lahkeet, joskus kapeat pillit. Nykyisin muodikkaalla pukeutumisella kuitenkin käsitetään enemmänkin yksilöllinen ja mukava pukeutuminen, kuin kaikkien ahtaminen samaan muottiin. Muodikas pukeutuminen korostaa käyttäjänsä tyyliä ja parhaita puolia. Siksi ei ole merkityksetöntä minkälaisia vaatteita ihminen mieluiten käyttää.  Otat pukeutumisellasi aina kantaa, vaikka sitten pukeutuisitkin ”siihen mitä kaapista löytyi”.

Onko muodikas mekko aina kallis?

Monille muotivaatteet tuovat mieleen ehkä huippukalliit ja epäkäytännölliset muotinäytösvaatteet. Tämä on kuitenkin äärimmäisen kaukana todellisuudesta, sillä muodikas mekko ei ole välttämättä kalliimpi kuin epämuodikas/epämukavakaan. Pitkälle pääsee muutamalla vinkillä ja muutamalla mukavalla luottovaatteella. Muotinetti suosittelee aina hankkimaan mieluiten vähän laadukkaampia vaatteita vähän, kuin kertakäyttötavaraa. Monella sivustolla kuitenkin tarjotaan mahdollisuus hankkia tuotteita edullisemmin tai nopeammin kuin perinteisesti kivijalkakaupoista.

Mekkomuodin ekologisuus ja etiikka.

Monet vaateliikeet ovat valitettavasti olleet julkisuudessa epäeettisten työolojen sekä epäekologisten toimintamalliensa vuoksi. Tästä syystä on jokaisen omalla vastuulla varmistaa, ettei hanki tuotteita joiden valmistus ei kohtaa oman maailmankatsomuksensa kanssa.  Suosittelemme kuitenkin samaa kuin edellisessä kappaleessa, eli mielellään hankittaisiin aina laadukkaita vaatteita, jotka voi myydä myöhemmin vaikka eteenpäin jollekulle toiselle muoti-inotilijalle.

Mistä muotimekkoja ostetaan?

Helppo vastaus: Kaupoista. Muoti, kuten onkin jo todettu on henkilökohtainen ja persoonaasi esittelevä valinta. Siksi jokaiselle oikea paikka hankkia vaatteita ja asusteita voi vaihdella.

Muoti verkosta
Verkkokaupoista saa nykyään hankittua edullisesti lähes kaikkia vaatteita ja brändejä

Verkko-ostamista tukee monet seikat. Verkossa ostaessasi sinulla on käytössäsi huomattavasti myymälöitä laajemmat valikoimat ja merkit. Ekologisesti on äärimmäisen tärkeää, että teet hankinnat aina harkiten ja siten, että turhilta palautuksilta vältytään. Kuitenkin verkko-ostaminen on ekologisesti vihreämpi valinta kuin myymälästä ostaminen, sillä myymälöiden ylläpito, logistiikka ja tilat kuluttavat energiaa enemmän kuin tuotteiden toimittaminen koti-ovelle.